Intet bliver nogensinde som før

Bag Balløjgårdens Limousine stod to engagerede mennesker – Christian og Susanne Brandt – som udlevede en fælles passion for limousinekvæg. Nu er kun Susanne tilbage, idet Christian døde pludseligt og uden varsel d. 13. februar, kun 59 år gammel.

Jeg – Susanne – kæmper nu for at komme på fode igen efter at have mistet min Christian, og jeg må i den forbindelse erkende, at jeg ikke magter at videreføre Balløjgårdens Limousine som om intet var hændt.

Ved Christians død talte besætningen i alt 26 dyr. Jeg er nu i færd med at sælge ud, så besætningen kan komme ned i en størrelse, som er overkommelig for mig.

Midt i sorgen glæder det mig, at flere dyr allerede er kommet til nye besætninger, hvor jeg i fremtiden kan følge dem og deres afkom.

Der er fortsat flere rigtigt gode dyr til salg, herunder 1-2 køer med kalv ved siden, 3 løbekvier og en 16 mdr. gammel tyr. Alle dyr har spændende afstamninger og et enestående godt temperament. Eventuel henvendelse kan se til sus_bra@hotmail.com eller 24 49 83 54

Sidste billede af Susanne og Christian Brandt sammen (nov. 2018)