Opdatering af hjemmeside

Undskyld til de trofaste læsere af vores hjemmeside… Det har af forskellige grunde knebet med opdatering af hjemmesiden i den sidste tid, så I har derfor ikke kunnet følge med i begivenhederne på Balløjgården. Ikke at der er sket skelsættende ting, som I er gået glip af.

I dag er der brugt lidt tid på at opdatere, så den seneste tids hændelser også er kommet på hjemmesiden. Der er lagt flere gamle nyheder på – fra den 9. september og frem til i dag.

I november og december ventes der i alt 5 kælvninger, så der er fin basis for kommende nye opdateringer – foruden de mere årstidsbestemte nyheder, som også vil komme.

Det er fortsat vores intention både at have en opdateret og forholdsvis udførlig hjemmeside OG at have en Facebook-besætningsside med aktivitet. Det er dog ikke sådan, at de to sider er identiske: Facebook bruges til de hurtige nyhedsopslag, hvor billeder eller små videoer ofte er det bærende. Hjemmesidens nyheder er mere faglige og har normalt mere tekst, som overvejende er skrevet til kollegaer og andre fagkyndige.