Priser ved styksalg af kød

Når et ungdyr fra tid til anden udbydes til salg “stykvis”, så gælder følgende prisliste

Udskæring  Pris pr kg Bemærkninger
Benløse fugle  125,-
Culotte  180,-  kun hel
Cuvette  140,-
Filet  200,-  (uden ben)
Flanksteak 120,-
Klump 150,-
Lårtunge 125,-
Mørbrad 300,-  hel eller halv
Osso Buco 75,-
Roastbeef af inderlår 125,-
Spidsbryst  80,-
Tværreb  70,-
Tykkam  100,-
Tyksteg 200,-
Wienerschnitzler af inderlår  125,-
Hakket kød  70,-  ved 5 kilo
Hakket kød  65,-  ved 10 kilo eller mere
Spegepølse  125,-  (sjældent tilgængelig)

Spørg hvis du som kunde ønsker dig noget, som ikke er med på prislisten. Sandsynligvis kan slagteren også skære dit ønske til dig.